Tsumakage
Zieeew... To się zaczyna robić nudne... Klon se zrobił Rasengana, my mieliśmy Oodama Rasengana i rasen Shurikena i jest ok. Ja se robie 4 klony z bouką, wysyłam je w 4 strony świata, żeby was znalazły, każdy klon ma notkę Hiraishin.
CH: -1600
Hokage
a teraz zaczyna się zabawa mianowicie mam kontrolę nad tą całą wodą i wokół mnie (odległość 100m - 200m) powstają wszędzie wiry wodne(że w promieniu tych 100m nie ma wirów a dalej są) kóre was wszystkich wciągają pod wodę na dno gdzie jesteście przyciskani do dna przez podwodne strumienie wodne a ja biorę od mojej eskorty po jednym zwoju i czekamy. Wy natomiast umieracie(w końcu zabraknie wam powietrza). Alivederci!
Tsumakage
Tfee... Łatwizna. Zrobiłem wcześniej pieczęci do Kawarimi no Jutsu (i sobie wziąłem 2 wybuchowe notki na zaś xD)
Więc robię Kawarimi z jakąś chmurką, albo co i patrzę, widzę, gdzie jesteście (ale wy mnie nie widzicie ) teraz kawarimi nad was(nadal mie nie widać) kiedy jestem blisko wody kończę pieczęcie do Kuchiyose no Jutsu, Gamabunta wpada w wodę tworząc falę
zalewa was, albo was zmiecie, albo prąd porazi, jak wolicie xD
PS: Jestem w niezbyt dalekiej odległości, ale i tak mnie nie widać , nie widać jak coś robię, ale widać falę, która pędzi z ogromną prędkością (Shunshim i Kawarimi nie zrobicie)
Hokage
a gdzie niby napisałeś że robisz te pieczęcie?
Tsumakage
Yamada Namikaze napisał:
Ten klon, co się za mnie teleportował chyba o czymś zapomniał !!!!
Nie wie, gdzie jestem! xD
Metoda Tajemniczego pawia... Coś robię
A klony spokojnie i z uśmiechem na twarzach rozwalają kulkę i klona w środku. Nawet nie wybuchnie, bo jest pod wodą, notki od razu zgasną, a 2 rasengany... Może i niezły pomysł, ale to mogło być Jutsu w ukryciu, może bym się nie zorientował xD Ale to będzie prościutkie Rasen Shuriken działa na odległość, więc będzie tak:
1. Klony (z Oodama Rasnegan) rozwalają kulkę xD
2. Drugie klony atakują z odległości
3. Twój klon znika (lub, ty znikasz, jeśli to ty xD)
4. Nic się poza tym nie dzieje, klon rozwalony, może on rozwalił moje klony z Oodama Rasenganem? Możliwe, ale co mi tam.
Chakra: -500
Nic nie zmieniałem, słowo Kage xD
Hokage
dobra to kiedy gamabunta wpada w wodę to ja zatrzymuje fale a gamabunta spada na dno i zostaje unieruchomiona. Ty natomiast na dół spadasz w końcu i woda cię pochłania i dzieje się to co napisałem.
Tsumakage
Nie wiesz, że Gamabunta wpada w wodę, nie zdążysz nic zrobić.
Kawarimi gdzieś daleko, gdzie nie ma wody xD i cóś robię
Chakra: -300
Hokage
wiem bo to nie jest tak że ja muszę coś robić bo na mnie idzie ściana wody i ja ją poprostu zatrzymuje i dalej dzieje się tak jak pisałem. aha woda jest wszędzie.